petak, 26. lipnja 2015.

Fiskultura Gothlite

Boudoir predstavlja 
Cruise kolekciju 2015 

F i s k u l t u r a G o t h l i t e

Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, dizajnerice modnog studija Boudoir, izbacile su Cruise kolekciju F i s k u l t u r a G o t h l i t e.
Kolekcija je svježa, prava ljetna sinergija boja, materijala i modela, koja obiluje maštovitim printevima. Sadrži T-shirt majice, već slavne Boudoir peplumice, ovaj put u ljetnoj varijanti, lagane majice dugih rukava, razigrane suknje punog kruga, lagane ljetne jakne i topove bez rukava sa genijalnim printevima koji se mogu kombinirati zajedno ili uklopiti u basic garderobu, ovi komadi osvojit će sve koji u ovog ljeta žele osvježiti svoj izgled sa jednim ili više komada iz ove kolekcije.

Riječ je o kolekciji koja i dalje nosi snažan Boudoirov pečat, ovaj put inspiraciju pronalazi u trendovskoj subkulturi Pastel Gotha, spaja romantičnost i morbidnost u jednu dekorativnu sublimaciju zanimljivih printeva na nosive i dobro iskrojene modele.
Kolekcija se može kupiti u Boudoiru, Zagreb, Radićeva 22 ili naručiti putem web shopa na adresi:
Kampanju je snimio i osmislio fotografski genijalac Mladen Šarić, krasan make up djelo je Sasa Jokovic, a frizure je kreirala Milena Maršić iz salonaSalon Glamour. Model je Larisa iz Colors Model Scouting.

Nema komentara:

Objavi komentar