ponedjeljak, 25. svibnja 2015.

Boudoir Precious











Boudoir Precious 

kampanja koju je fotografirao Mladen Šarić.

Boudoir Precious haljine, nisu niti potpuno klasične, niti sasvim suvremene, to je uvijek elegantan balans između starog i novog, lijepog i neobičnog, realizma i fantazije.
Kolekcija se pripremala gotovo četiri mjeseca, a sadrži 20 couture kreacija na kojima se nalazi više od 6000 ručno našivenih latica. Kolekcija sadrži mnogo dugih haljina mat tekstura, pretapanje i slojevitost boja i materijala, aplicirano cvijeće i latice koje daju jednu razigranu formu i volumen haljinama. Baš svi modeli u kolekciji izrađeni od dragocijenih starinskih čipki, miljea i tabletića, koji se slažu u jednu neobično lijepu slagalicu , skupocijen i vrijedan vitrail od kojeg su sačinjene Precious haljine.

Kao i sve kampanje do sada, i ovu potpisuje najbolji hrvatski fotograf Mladen Šarić koji sve što radi pretvori u pravu modnu bajku stoga ne čudi dugogodišnja suradnja s ovim fotografskim genijalcem.
Za ovo snimanje specijalno je izgrađen zahtjevan set po zamisli fotografa koji je bio smješten u šumi i gdje se održalo snimanje.

Izvanredan i neobičan Make up i ovog puta potpisuje najbolji hrvatski vizažist, Sasa Jokovic, kose je stilizirala i uredila Milena Maršić iz Salon Glamour ,modeli su Larisa, Arijana i Karmen iz agencije Colors Model Scouting.

Nema komentara:

Objavi komentar