ponedjeljak, 30. studenoga 2020.

RED DELIGHTS by BOUDOIR


 Taj ljupki svijet Boudoir djevojaka

RED DELIGHTS by BOUDOIR

Najljepši trenuci svake blagdanske sezone dolaze s potpisom Boudoir, superkreativnih sestara Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić koje nastavljaju uveseljavati obožavatelje njihova ženstvena, romantična i gotovo bajkovita svijeta u kojem nema mjesta za teške životne teme već je fokus na stilskim izazovima. Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir. 

Njihova junakinja ove sezone nosi samo najljepše crvene komade, odjevena je od glave do pete u pomno osmišljenje kreacije i izgleda poput dražesnog blagdanskog poklona. Zamotana i stilizirana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najljepšoj formi - Holiday sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se odjevali za druge kada se, zapravo, cijelo vrijeme, odjevamo zbog sebe i vlastitog najljepšeg osjećaja? Slavimo život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020-oj. 

Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i opčarava svojim total look-om. 

Jeste li i vi ove blagdanske sezone Boudoir djevojka?

#uvijekLJUPKE #holidaydolls #boudoirdoll #lovelyinred


FOTOGRAFIJE    Karmen Poznić

KONCEPT I SET DESIGN   Boudoir

KOSA Katica Topčić /Kevin Murphy Croatia

MAKE UP Tena Bašić

MODEL  AnaMarija Crnoja / ModelsmanagementworldKad bismo otišli na godišnji odmor

Trebali bismo proslaviti, barem na jedan dan,

Bit će proslave diljem svijetu, u svakoj naciji,

Vrijeme je za dobra vremena, zaboravi na loša vremena,

Jednog dana ćemo se okupiti

Da oslobodimo pritisak

Trebamo odmor...

(Madonna, Holiday, 1983.)


Nema komentara:

Objavi komentar