četvrtak, 30. travnja 2015.

BEBE“Prilikom kreiranja i stvaranja ove kolekcije, Morana i ja bile smo inspirirane lutkama i njihovom nadnaravnom statičnom ljepotom. Prekrasne su i svaka je od nas, a vjerujemo da je tako s gotovo svim ženama i djevojkama, kao djevojčica imala barem jednu lutku. Kolekciju smo stoga nazvale Bebe jer je to općepoznati izraz za lutke”, objasnila je Martina Čičko Karapetrić.

Kako nadalje objašnjavaju sestre Martina i Morana, kolekciju su pripremale dva mjeseca, a opisuju je kao sublimaciju svjetskih trendova, ali i bezvremenskog Boudoir potpisa. Zrcalne simetrične igre slaganja čipkanih aplikacija u kontrastu su s potpuno pročišćenim krojevima Boudoirovih haljina.
Martina i Morana su oživjele plisse, koji u njihovoj novoj kolekciji dobiva sasvim nove forme. Bebe haljine za ovo proljeće i ljeto su zvonolika oblika i midi dužina, a boudoirke su ih kreirale u puderastim tonovima koji sežu od najsvjetlije krem boje pa sve do boje mesa. Osim nježnim tonovima, kolekcija je obilježena i nezaobilaznom crnom, ali i živim bojama kao što su neonski ružičasta i žuta.

Već prepoznate kao dvojac čije se kampanje pamte, još dugo spominju i umjetnički proučavaju, boudoirke su prilikom snimanja i ove modne kampanje angažirale drage kolege i prijatelje.

Bebe kolekciju snimio je, prema mnogima najbolji hrvatski modni fotograf Mladen Šarić, make up potpisuje Saša Joković, poznati hrvatski vizažist, a za kosu je bila zadužena Milena Maršić iz Frizerskog salona Glamour.

Nema komentara:

Objavi komentar