ponedjeljak, 18. studenoga 2019.

Boudoir - Daj ju pogle!











Nadahnute uistinu raskošnom florom i faunom, i svim tim malenim, čarobnim i gotovo skrivenim detaljima koji uvjerljivije govore o životu nego li itko od nas može dočarati pričom, uistinu jedinstvene sestre Boudoir i ove modne sezone redefiniraju svoj svijet u kojem nema mjesta pojednostavljenim formama. Njihov je dizajn i u najnovijoj kolekciji prilično amorfan, ne prati crte tijela već dopušta razigranost djevojčice, ali i dekoriranost otmjene i sofisticirane žene.
Drske, drugačije, potpuno predane svojoj viziji zabavne i bajkovite ženstvenosti s dozom retro romantike, Martina Čičko Karapetrić  i Morana Saračević od ideje do gotovog proizvoda sudjeluju u onome na što stavljaju svoju etiketu. Nova je kolekcija najbolji testament tome – nešto seriozniji, dark Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje se događaju s hladnim danima jeseni. Bogate i valovite teksture, kreacije s printom izazivaju pozornost na prvi pogled, kao i ušivena crta zabave, štosa i humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije koju je već moguće razgledati i, potpuno očekivano, zaljubiti se, u njihovom ateljeu i showroomu u zagrebačkoj Radićevoj ulici.

Fotografije potpisuje tandem Franjo Matković & Senja Vild, koncept/kolaž/styling  Boudoir, šminka Tena Bašić, frizure Katica Topčić Kevin Murphy Croatia, model Katja K. IM Studio model agency.

Nema komentara:

Objavi komentar